mandag den 23. april 2012

Australien I

ENDELIG! Er tiden kommer til første indlæg om mit halve år i Australien.
Jeg skal - som det er de fleste i min omgangskreds bekendt - læse et semester af min uddannelse (International Business på Copenhagen Business School) på
University of Sydney
Sidere mens eadem mutato - Though the constellations change, the mind is universal - Sindet forbliver det samme selvom verden ændrer sig
Det kommer til at foregå med studiestart den 23. Juli i år og sidste mulige eksamensdato den 23. november, hvorefter jeg har planlagt at rejse rundt i Australien og måske på New Zealand i to måneder, inden jeg vender tilbage til Danmark i slutningen af januar. Det, der satte mig i gang med at skrive dette her indlæg, var at jeg for en times tid siden modtog bekræftelse fra de Australske myndigheder om, at jeg har fået visum til perioden - og det betyder at der nu er så meget styr på det praktiske, som der kan være! 
For at søge visummet i første omgang skal man nemlig have bekræftelse fra universitet om at man er optaget - det kom sidst i sidste uge, visummet søgte jeg igår aftes og nu er der styr på det!

Så jeg flyver fra København den 5. Juli kl. 1545 og lander i Sydney den 7. Juli klokken 0650 (lokal tid).

Min morfar har formidlet kontakten til en meget sød dame, der var på udveksling i Danmark for 30 år siden. Jeg skal bo hos hende og hendes mand i Sydney, 5 kilometer fra universitet. Herunder kan I se mit "personlige Sydney-kort"

Vis University of Sydney på et større kort

Jeg glæder mig!

I kan selvfølgelig følge min tur på denne blog - hvis I indtaster Jeres e-mail i boksen heroppe til venstre og trykket "submit" får I en e-mail når jeg poster noget nyt. 

Kærligst
Mikkel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar